ROLLER BOX

Soluții pentru depozitare în parcarea subterană

-10%
Dulap metalic pentru parcarea subterana, modelul ALTO
4.522,00 lei (TVA inclus)
Modelul ALTO este cel mai utilizat produs din gama URBAN LOCKER. Datorită înălțimii reglabile, acesta este compatibil cu toate tipurile de autoturisme, iar utilitatea locului de parcare nu este afectată.
Dulap metalic pentru parcare subterană, modelul FLOOR
4.760,00 lei (TVA inclus)
Modelul FLOOR este varianta economica din gama URBAN LOCKER si este potrivita pentru locurile de parcare suficient de lungi sau zone moarte din garajul subteran.
Dulap metalic pentru parcare subterană, modelul DUPLO
9.520,00 lei (TVA inclus)
Compus dintr-un model ALTO + un model FLOOR, modelul DUPLO (cu un volum de 2.66m3) vine în întâmpinarea clienților care au nevoie de mai mult spațiu de depozitare.
Dulap parcare cu rulouri
ROLLER BOX – dulap pentru parcare cu rulouri
5.563,25 lei (TVA inclus)
ROLLER BOX este un dulap conceput special pentru parcarile subterane. Amplasat direct pe locul de parcare te poate ajuta in depozitarea bunurilor sezoniere fara a fi nevoie sa achizitionezi o boxa dedicata.
ROLLER BOX GARDEN- dulap pentru gradină cu rulouri
5.944,05 lei (TVA inclus)
ROLLER BOX este un dulap conceput special pentru exterior. . Este o soluție practică și eficientă pentru persoanele care nu au suficient spațiu în locuință pentru a-și depozita lucrurile.

Soluții pentru depozitarea bicicletelor

-10%
Suport biciclete vertical cu lift PARKIS, Model MTB
1.582,70 lei (TVA inclus)
Suportul PARKIS MTB este conceput special pentru biciclete cu anvelope mai late precum cele ale bicicletelor MTB. Perfect echilibrat si conceput sa lucreze cu greuitati pana la 15kg pe roata fin fata, PARKIS MTB este perfect si pentru e-bike
-5%
Suport biciclete vertical cu lift PARKIS, Model BASIC
1.805,23 lei (TVA inclus)
Celebra culoare galbenă a făcut din acest model cea mai recunoscută și preferată versiune a lui PARKIS. Fabricat din aluminiu anodizat și oțel galvanizat/vopsit.
-24%
Suport biciclete vertical cu lift PARKIS, Model CITY
2.499,00 lei (TVA inclus)
CITY - cea mai avansata versiune a Parkis, proiectata pentru instalatii publice sau pentru utilizatorii privati exigenti.
Suport biciclete vertical cu lift PARKIS, Model EXCLUSIVE
2.975,00 lei (TVA inclus)
Versiunea de primă clasă a lui PARKIS, cu aspectul său strălucitor de oglindă. Combină durabilitatea excelentă cu eleganța. Fabricat din aluminiu anodizat și oțel inoxidabil.

Solicita oferta

Vrei să primești o notificare când produsul intră în stoc?

Lasă-ne datele tale si te vom contacta