Termeni si conditii

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza acest site.

  1. Acceptarea termenilor:  prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

  2. Drepturile de autor: toate materialele, conținutul și drepturile de autor asociate acestui site sunt deținute de noi sau de titularii noștri de drepturi de autor. Utilizatorii au permisiunea de a vizualiza și de a descărca conținutul acestui site doar în scopuri personale și necomerciale.

  3. Utilizarea informațiilor: informațiile furnizate pe acest site au caracter general și sunt destinate doar în scopuri informative. Nu garantăm acuratețea, integritatea sau actualitatea informațiilor. Utilizatorii utilizează informațiile pe propriul risc.

  4. Confidențialitate: respectăm confidențialitatea utilizatorilor noștri. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea datelor cu caracter personal.

  5. Legături către alte site-uri: acest site poate conține legături către alte site-uri care nu sunt controlate sau deținute de noi. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul sau politica de confidențialitate a acestor site-uri. Utilizatorii accesează aceste site-uri la propriul risc.

  6. Limitarea responsabilității: nu suntem responsabili pentru nicio pierdere sau daună cauzată de utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza acest site. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau întrerupe acest site în orice moment, fără notificare prealabilă.

  7. Drept aplicabil: acești termeni și condiții sunt guvernați de legile în vigoare. Orice litigiu care apare în legătură cu acești termeni va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente.

  8. Modificări ale termenilor și condițiilor: ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, prin actualizarea acestei pagini. Utilizatorii sunt responsabili pentru a verifica periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați.

Solicita oferta