Blocul tau are o problemă cu parcarea bicicletelor ?

Depozitare bicicleta la bloc

Într-o lume dominată de automobile, bicicleta a devenit un mijloc de transport din ce în ce mai popular și versatil. Oamenii o adoptă atât ca pe un mod de recreere în aer liber, cât și ca o alternativă eco-friendly în orașele aglomerate. Cu toate acestea, o problemă importantă ce poate apărea în utilizarea bicicletelor în mediul urban este lipsa unui spațiu adecvat de depozitare sau parcare.

Similar cu provocările întâlnite de șoferi în găsirea unui loc de parcare pentru mașinile lor, cicliștii se confruntă adesea cu dilema locului sigur pentru a-și păstra bicicleta.

 

Daca la case se mai gasesc locuri de depozitare, ce optiuni au cei care locuiesc la bloc?

1. Casa scarii de bloc

Cea mai întâlnită, dar și cea mai nerecomandată opțiune este depozitarea pe casa scării. Aceasta este descurajată din cauza riscului crescut de furturi, majoritatea furturilor de biciclete din România având loc chiar în aceste spații comune.

2. In interiorul apartamentului

Depozitarea în interiorul apartamentului este o opțiune, dar poate fi inoportună din cauza spațiului limitat și poate afecta confortul locatarilor.

3. Pe balcon

Balconul poate servi ca loc de depozitare, dar este important să se asigure că bicicleta este protejată împotriva intemperiilor și a condițiilor meteo nefavorabile.

4. In parcarea subterana a imobilului

Parcarea subterană este o opțiune mai sigură, dar poate fi inaccesibilă sau inconfortabilă pentru unii utilizatori de autoturisme.

Toate aceste solutii sunt bune de luat in considerare dar ce facem atunci cand spatiul reprezinta o problema?

 

O soluție recomandată de catre noi o reprezintă utilizarea suporturilor verticale sau a celor pe două nivele.

Un exemplu notabil este suportul PARKIS, un suport cu lift care permite depozitarea bicicletei pe verticală, economisind până la 50% din spațiul la sol.

Acesta poate fi folosit în interiorul apartamentului, pe balcon, în parcările subterane sau chiar în exterior, sub o copertină.

 

 

 

Ai un proiect ce presupune amenajarea unei parcari pentru biciclete??

Află cum te putem ajuta și cum poți economisi spatiu si bani .

Produse PARKIS

-24%
Suport biciclete vertical cu lift PARKIS, Model CITY
2.499,00 lei (TVA inclus)
CITY - cea mai avansata versiune a Parkis, proiectata pentru instalatii publice sau pentru utilizatorii privati exigenti.
Suport biciclete vertical cu lift PARKIS, Model EXCLUSIVE
2.975,00 lei (TVA inclus)
Versiunea de primă clasă a lui PARKIS, cu aspectul său strălucitor de oglindă. Combină durabilitatea excelentă cu eleganța. Fabricat din aluminiu anodizat și oțel inoxidabil.
-5%
Suport biciclete vertical cu lift PARKIS, Model BASIC
1.805,23 lei (TVA inclus)
Celebra culoare galbenă a făcut din acest model cea mai recunoscută și preferată versiune a lui PARKIS. Fabricat din aluminiu anodizat și oțel galvanizat/vopsit.
-10%
Suport biciclete vertical cu lift PARKIS, Model MTB
1.582,70 lei (TVA inclus)
Suportul PARKIS MTB este conceput special pentru biciclete cu anvelope mai late precum cele ale bicicletelor MTB. Perfect echilibrat si conceput sa lucreze cu greuitati pana la 15kg pe roata fin fata, PARKIS MTB este perfect si pentru e-bike

Solicita oferta

Vrei să primești o notificare când produsul intră în stoc?

Lasă-ne datele tale si te vom contacta